Levering is enkel mogelijk voor bedrijven, niet voor particulieren.

Onze broodjes, salades, pasta´s en traiteurgerechten worden iedere ochtend met verse ingrediënten bereid. Daarom weten wij graag tijdig wat u wilt bestellen. Iedere bestelling moet min. 2 u vóór de gekozen leveringsronde geplaatst worden. U moet wel rekening houden met een marge van 5-10min voor en na de gekozen tijd. Leveringen op het industrieterrein in Opglabbeek gebeuren in 4 ronden:

12uur: Bestellingen geplaatst vóór 10u00.

12:15 uur: Bestellingen geplaatst vóór 10u15.
12:30 uur:Bestellingen geplaatst vóór 10u30.

13 uur: Bestellingen geplaatst vóór 11u.

De minimum afname voor levering bedraagt €15.

Indien de bestelling niet geplaatst is voor het juiste uur bestaat de kans dat wij niet op het gewenste/gekozen uur kunnen leveren.

Voor ieder nieuw bedrijf spreken wij graag vooraf een levertijdstip binnen deze ronde af. Gelieve ons te contacteren voor afwijkende leveringen of leveringen buiten Opglabbeek.

Alle leveringen binnen Opglabbeek zijn GRATIS. Voor leveringen buiten Opglabbeek rekenen wij een verplaatsingsonkost van 0,50 €/km (heen en terug).

Het is een uitdaging om frieten warm te leveren. We raden het niet aan, maar ze leveren blijft wel altijd mogelijk.

 

PRODUCTEN: 0
TOTAAL: 0 €

Allergenen

Allergenen worden in onze hedendaagse maatschappij steeds belangrijker. De redenen hiervoor zijn onze veranderde levenswijze, andere eetgewoontes, toenemende industrialisering, luchtvervuiling, stress, …

Voedingsallergenen zijn eiwitten in voedingsmiddelen die allergische reacties veroorzaken. De stof die de reactie veroorzaakt wordt allergeen genoemd.

Er zijn 14 allergenen opgenomen in de wetgeving, nl. Verordening 1169/2011, die ons verplicht u voldoende hierover te informeren. Hieronder vindt u de 14 wettelijke allergenen. Wij duiden ze aan door middel van icoontjes.

Voor ieder product in onze webshop worden momenteel deze allergenen bepaald en aangeduid om u zo te informeren over de aanwezigheid van allergenen.

Bijkomend volgden wij een allergenenmanagementopleiding bij AMNorman (www.AMNorman.be)

allergenen