Levering is enkel mogelijk voor bedrijven, niet voor particulieren.

Onze broodjes, salades, pastas en traiteurgerechten worden iedere ochtend met verse ingredinten bereid. Daarom weten wij graag tijdig wat u wilt bestellen. Iedere bestelling moet min. 2 u vr de gekozen leveringsronde geplaatst worden. U moet wel rekening houden met een marge van 5-10min voor en na de gekozen tijd. Leveringen op het industrieterrein in Opglabbeek gebeuren in 4 ronden:

12uur: Bestellingen geplaatst vr 10u00.

12:15 uur: Bestellingen geplaatst vr 10u15.
12:30 uur:Bestellingen geplaatst vr 10u30.

13 uur: Bestellingen geplaatst vr 11u.

De minimum afname voor levering bedraagt €15.

Indien de bestelling niet geplaatst is voor het juiste uur bestaat de kans dat wij niet op het gewenste/gekozen uur kunnen leveren.

Voor ieder nieuw bedrijf spreken wij graag vooraf een levertijdstip binnen deze ronde af. Gelieve ons te contacteren voor afwijkende leveringen of leveringen buiten Opglabbeek.

Alle leveringen binnen Opglabbeek zijn GRATIS. Voor leveringen buiten Opglabbeek rekenen wij een verplaatsingsonkost van 0,50 €/km (heen en terug).

Het is een uitdaging om frieten warm te leveren. We raden het niet aan, maar ze leveren blijft wel altijd mogelijk.

 

PRODUCTEN: 0
TOTAAL: 0 €

Gezonde werkdag = productieve werkdag!

SOUP@WORK levert dagelijks de lekkerste soep aan organisaties en bedrijven. Zo dragen we bij tot fitte, energierijke en productieve werknemers op de werkvloer. 

Uw mensen vormen een belangrijk en onmisbaar kapitaal voor uw bedrijf. Met SOUP@WORK voorziet u uw medewerkers niet alleen van een extra portie vitaminen, u waardeert ook hun inspanningen op een originele manier wat ongetwijfeld zal leiden tot meer gemotiveerde medewerkers.

De voordelen van SOUP@WORK

  • Fitte, energierijke en productieve medewerkers, minder ziekteverzuim
  • Erkend door de fiscus als een 100% aftrekbaar sociaal voordeel
  • Gemotiveerde medewerkers presteren beter
  • Een gezond imago voor uw bedrijf
  • Gratis levering in Opglabbeek


Soep is een gezonde voltreffer. Niet alleen omdat ze weinig vet en veel nuttige voedingsstoffen en vitaminen bevat, maar ook omdat:

  • ze kan helpen in de strijd tegen overtollige kilos
  • ze bijna onbeperkt gegeten kan worden
  • ze helpt om aan je dagelijks aanbevolen hoeveelheid groenten te komen
  • ze beschermt tegen kanker en hart- en vaatziekten
  • ze hongerstillend werkt

SOUP@WORK Praktisch

Om een optimale kwaliteit te garanderen werken wij met een weekmenu. Dit menu sturen wij wekelijks door op maandagochtend naar alle geregistreerde gebruikers. De soep kan iedere dag besteld worden via de webshop. In onze webshop kan u het aantal liters aangeven. De soep wordt warm geleverd en kan warm gehouden worden in een bain-marie die wij gratis ter beschikking stellen indien u minimaal 3x per week minimum 5 liter soep bestelt.

Voor de soepkommetjes en lepels zorgt uw bedrijf of organisatie zelf.  Vermits de bestellingen via de webshop gebeuren kunnen wij uw bedrijf maandelijks een factuur bezorgen.

Het spreekt voor zich dat wij voor specifieke vragen een aangepast aanbod kunnen opstellen. Indien uw bedrijf minder dan 5 liter wenst te bestellen, dan vragen wij om de bestelling via onze webshop te plaatsen en per persoon een individuele portie te bestellen.