Levering is enkel mogelijk voor bedrijven, niet voor particulieren.

Onze broodjes, salades, pasta´s en traiteurgerechten worden iedere ochtend met verse ingrediënten bereid. Daarom weten wij graag tijdig wat u wilt bestellen. Iedere bestelling moet min. 2 u vóór de gekozen leveringsronde geplaatst worden. U moet wel rekening houden met een marge van 5-10min voor en na de gekozen tijd. Leveringen op het industrieterrein in Opglabbeek gebeuren in 4 ronden:

12uur: Bestellingen geplaatst vóór 10u00.

12:15 uur: Bestellingen geplaatst vóór 10u15.
12:30 uur:Bestellingen geplaatst vóór 10u30.

13 uur: Bestellingen geplaatst vóór 11u.

De minimum afname voor levering bedraagt €15.

Indien de bestelling niet geplaatst is voor het juiste uur bestaat de kans dat wij niet op het gewenste/gekozen uur kunnen leveren.

Voor ieder nieuw bedrijf spreken wij graag vooraf een levertijdstip binnen deze ronde af. Gelieve ons te contacteren voor afwijkende leveringen of leveringen buiten Opglabbeek.

Alle leveringen binnen Opglabbeek zijn GRATIS. Voor leveringen buiten Opglabbeek rekenen wij een verplaatsingsonkost van 0,50 €/km (heen en terug).

Het is een uitdaging om frieten warm te leveren. We raden het niet aan, maar ze leveren blijft wel altijd mogelijk.

 

PRODUCTEN: 0
TOTAAL: 0 €

Wist je dat...

  • Eat@home bestaat sinds 2006 maar heette voordien Ter Kempen. Ter Kempen was oorspronkelijk een restaurant met vooraan een frituur. Later verdween het restaurantgedeelte en werd het concept ‘alles-onder-1-dak' geboren. Uiteindelijk kreeg het concept met eat@home een nieuwe naam en trendy look.

  • Eat@home is een geregistreerde merknaam.

  • Wij gebruiken dagverse produkten geleverd door zorgvuldig geselecteerde leveranciers.

  • Wij sorteren en recycleren ons afval. Ons oud papier schenken wij aan het natuurhulpcentrum in Opglabbeek. Glas gaat naar het containerpark, PMD afval in de PMD-zak.

  • Wij evalueren momenteel het gebruik van herbruikbare draagtasjes en doosjes.  Ondertussen moedigen wij u aan om uw zakje of doosje dat u van ons meekrijgt, te hergebruiken. U kan het waarschijnlijk minstens 1 of 2 maanden verder gebruiken totdat u het uiteraard voor een laatste keer recycleert door het met het ‘oud papier' mee te geven.

  • Van oktober tot april serveren wij dagelijks verse soep. Benieuwd naar ons soep'week'menu? Ontvang wekelijks ons soepmenu via email door u te registreren via uw accountgegevens in onze webshop.