Levering is enkel mogelijk voor bedrijven, niet voor particulieren.

Onze broodjes, salades, pastas en traiteurgerechten worden iedere ochtend met verse ingredinten bereid. Daarom weten wij graag tijdig wat u wilt bestellen. Iedere bestelling moet min. 2 u vr de gekozen leveringsronde geplaatst worden. U moet wel rekening houden met een marge van 5-10min voor en na de gekozen tijd. Leveringen op het industrieterrein in Opglabbeek gebeuren in 4 ronden:

12uur: Bestellingen geplaatst vr 10u00.

12:15 uur: Bestellingen geplaatst vr 10u15.
12:30 uur:Bestellingen geplaatst vr 10u30.

13 uur: Bestellingen geplaatst vr 11u.

De minimum afname voor levering bedraagt €15.

Indien de bestelling niet geplaatst is voor het juiste uur bestaat de kans dat wij niet op het gewenste/gekozen uur kunnen leveren.

Voor ieder nieuw bedrijf spreken wij graag vooraf een levertijdstip binnen deze ronde af. Gelieve ons te contacteren voor afwijkende leveringen of leveringen buiten Opglabbeek.

Alle leveringen binnen Opglabbeek zijn GRATIS. Voor leveringen buiten Opglabbeek rekenen wij een verplaatsingsonkost van 0,50 €/km (heen en terug).

Het is een uitdaging om frieten warm te leveren. We raden het niet aan, maar ze leveren blijft wel altijd mogelijk.

 

PRODUCTEN: 0
TOTAAL: 0 €
Welkom  |  Login  |  Registreer

Kipsnacks

2,8

LUCIFER

Nieuwe MORA snack met zachte kipvulling, kruiding van spicy peppers, krokante korst van cornflakes en extreem pikante top in een hevig oranje kleurtje
2,9

MINI LUCIFER

Laatste nieuwe MORA snack met zachte kipvulling, kruiding van spicy peppers, krokante korst van cornflakes en extreem pikante top in een hevig oranje kleurtje. 4 mini lucifers in een doosje
2,2

RAGOEZI

krokante snack met videevulling
bestel
uitverkocht

SITO SMOKIN

Sito met gerookte spekjes en stukjes rode paprika
3,3

TACO

mexicaans gekruide vleessnack met kip