Levering is enkel mogelijk voor bedrijven, niet voor particulieren.

Onze broodjes, salades, pasta´s en traiteurgerechten worden iedere ochtend met verse ingrediënten bereid. Daarom weten wij graag tijdig wat u wilt bestellen. Iedere bestelling moet min. 2 u vóór de gekozen leveringsronde geplaatst worden. U moet wel rekening houden met een marge van 5-10min voor en na de gekozen tijd. Leveringen op het industrieterrein in Opglabbeek gebeuren in 4 ronden:

12uur: Bestellingen geplaatst vóór 10u00.

12:15 uur: Bestellingen geplaatst vóór 10u15.
12:30 uur:Bestellingen geplaatst vóór 10u30.

13 uur: Bestellingen geplaatst vóór 11u.

De minimum afname voor levering bedraagt €15.

Indien de bestelling niet geplaatst is voor het juiste uur bestaat de kans dat wij niet op het gewenste/gekozen uur kunnen leveren.

Voor ieder nieuw bedrijf spreken wij graag vooraf een levertijdstip binnen deze ronde af. Gelieve ons te contacteren voor afwijkende leveringen of leveringen buiten Opglabbeek.

Alle leveringen binnen Opglabbeek zijn GRATIS. Voor leveringen buiten Opglabbeek rekenen wij een verplaatsingsonkost van 0,50 €/km (heen en terug).

Het is een uitdaging om frieten warm te leveren. We raden het niet aan, maar ze leveren blijft wel altijd mogelijk.

 

PRODUCTEN: 0
TOTAAL: 0 €

Openingsuren:

Maandag t.e.m. Vrijdag

10u - 14u & 16u - 21u

Zaterdag 11u - 21u
Zondag 12u - 21u

U kan ook onze menukaart afdrukken, klik hier

follow us on twitter find us on facebook

 

Beste klanten,

Binnenkort wordt ons totaal vernieuwde online shop gelanceerd met uitgebreide functionaliteiten bijv. save in favoriete, online betalen, mobiel bestellen met uw gsm, enzovoort….

Voor bedrijfsklanten zullen we de gegevens van de super user overnemen, dus uw mailadres (inlognaam) blijft hetzelfde, enkel uw password wordt gereset naar 1234, u kunt dit uiteraard aanpassen in mijn profiel na het inloggen. De gewone user van het bedrijf dient nog eenmalig te registreren en koppelen aan eigen bedrijf.

Voor de particulier klanten jullie dienen eenmalig te registeren om een account aan te maken, jullie mogen dezelfde inloggegevens gebruiken gelijk in het vorige systeem.

In het begin zult u even moet wennen aan de andere lay-out en de handeling die u normaal gewend bent van ons oude systeem, maar we zijn er van overtuigd dat u een betere en aangename gebruikservaring krijgt na een tijdje.

Mocht u hierover vragen hebben aarzel dan niet om ons te contacteren.

Met vriendelijk groet,

Team Eat@home,